Värikäs vihannespata
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 200 g
Määrä: 20,0 kg
0,300 | L | Rypsiöljy |
0,014 | KG | Curry |
1,200 | KG | Porkkanasuikale, pakaste |
1,100 | KG | Paprikasekoitus, pakaste |
0,500 | KG | Sipulikuutio, pakaste |
2,450 | KG | Herkkusieniviipale liemessä, säilyke |
5,000 | L | Vesi |
2,000 | KG | Tomaattimurska |
0,020 | KG | Bong Kasvisliemi -ainekset, 0,5 % |
0,100 | L | Touch of Taste Kasvisfondi |
0,060 | KG | Suola |
0,010 | KG | Mustapippuri, rouhittu |
0,008 | KG | Valkosipulijauhe |
0,730 | KG | GoGreen Punainen Linssi |
0,200 | L | Vesi |
0,070 | KG | Maissitärkkelys |
3,000 | KG | Ananasmurska |
1,200 | KG | Créme fraiche, laktoositon |
0,030 | KG | Persilja |
5,000 | KG | Riisi, pitkäjyväinen |
Kaada öljy pataa. Lisää curry ja kuumenna.
Lisää vihannekset, kuullota 5 min. Sekoita välillä.
Siivilöi herkkusienet ja ota liemi talteen. Lisää herkkusienet ja freesaa pari minuuttia.
Kaada mukaan vesi, herkkusieniliemi, tomaattimurska, mausteet ja huuhdellut punaiset linssit.
Anna kiehua 5 minuuttia ja suurusta maissitärkkelyksellä ja kiehauta 2 min.
Sekoita joukkoon ananas ja creme fraiche, kiehauta.
Sekoita mukaan persilja ja tarkista maku.
Tarjoa keitetyn riisin kanssa.