Vihreä mandariinisalaatti

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 40 g
Määrä: 4,0 kg

0,160 L Vesi
0,165 KG Appelsiinimehutiiviste
0,225 KG Auringonkukansiemen
1,200 KG Kurkku
1,500 KG Jääsalaatti
1,250 KG Mandariinilohko sokeriliemessä

Valuta mandariinit.
Suikaloi jääsalaatti ja puolita mandariinilohkot.
Suikaloi kurkku, jos käytät kokonaista kurkkua.
Sekoita ainekset varoen.
Salaatti kostutetaan mehutiiviste-vesiseoksella.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.