Viikarin lempeä savulohikeitto
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 250 g
Määrä: 25,0 kg
14,900 | L | Vesi |
5,300 | KG | IsoMitta Kylmäsuurustuva Perunasose -ainekset |
2,840 | KG | Kylmäsavu kirjolohifilee |
0,057 | KG | Sipulijauhe |
0,179 | KG | Sokeri |
0,114 | KG | IsoMitta Kalaliemi -ainekset |
0,011 | KG | Sitruunapippuri, suolaton |
0,564 | KG | Porkkanapyre |
0,300 | KG | Palsternakkapyree, pakaste |
1,700 | KG | IsoMitta Juustocreme sulatejuustovalmiste |
0,033 | KG | Tilli, hienonnettu, pakaste |
Ota kasvispyreet tarvitytaessa sulamaan kylmiöön edellisenä päivänä.
Laita pataan keittopohjan ainekset. Keitä 5 min.
Soseuta pohja huolellisesti sauvasekoittimella. Lisää pyreet ja juustocreme. Hauduta muutama minuutti tai kunnes pyrepelletit ovat sulaneet. Lisää tilli ja kuumenna.