Viikarin lempeä savulohikeitto

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 250 g
Määrä: 25,0 kg

14,900 L Vesi
5,300 KG IsoMitta Kylmäsuurustuva Perunasose -ainekset
2,840 KG Kylmäsavu kirjolohifilee
0,057 KG Sipulijauhe
0,179 KG Sokeri
0,114 KG IsoMitta Kalaliemi -ainekset
0,011 KG Sitruunapippuri, suolaton
0,564 KG Porkkanapyre
0,300 KG Palsternakkapyree, pakaste
1,700 KG IsoMitta Juustocreme sulatejuustovalmiste
0,033 KG Tilli, hienonnettu, pakaste

Ota kasvispyreet tarvitytaessa sulamaan kylmiöön edellisenä päivänä.

Laita pataan keittopohjan ainekset. Keitä 5 min.
Soseuta pohja huolellisesti sauvasekoittimella. Lisää pyreet ja juustocreme. Hauduta muutama minuutti tai kunnes pyrepelletit ovat sulaneet. Lisää tilli ja kuumenna.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.