Vuohenjuustolasagnette, kouluruokakilpailu
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 280 g
Määrä: 28,0 kg
2,439 | KG | Kungsörnen Lasagnette kuviopasta |
1,742 | KG | Porkkanasuikale, pakaste |
2,439 | KG | Palsternakka, suikale |
1,742 | KG | Paprikakuutio, pakaste |
0,348 | KG | Aurinkokuivattu tomaatti, säilötty |
0,523 | KG | Arla Pizzatopping-juustoraaste 21% |
Kastike: | ||
7,803 | L | Vesi |
7,803 | L | Arla Keittiö Laktoositon kasvisrasvasekoite 15% |
2,178 | KG | Vuohenjuusto |
0,860 | KG | IsoMitta Vaalea kastike-/keittopohja-ainekset |
0,122 | KG | Bong Kanaliemi -ainekset, 0,3 % |
0,013 | KG | Mustapippuri, rouhittu |
Suola | ||
0,070 | KG | Basilika, tuore |
0,008 | KG | Timjami |
0,044 | KG | Valkosipuli, rouhittu, pakaste |
0,003 | KG | Chilipippuri |
Laita voideltuihin GN-vuokiin pasta ja kasvissuikaleet. Sekoita.
Valmista vuohenjuustokastike padassa ja mausta se hyvin.
Kastike-/keittopohjat ovat vähäsuolaisia. Lisää suolaa makusi mukaan.
Kaada kastike (4,5 l) pasta-kasvissekoituksen päälle. Ripottele juustoraaste pinnalle.
Paista kiertoilmauunissa 150 °C:ssa noin 40 min.
Ohjeesta tulee 4 kpl 1/1 65 mm GN-vuokaa.